Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Til toppen av siden

Trivelig markering av fagforeningens jubilanter i rådhuskantina

-Det er blitt en flott tradisjon for fagforeningen å arrangere merkeutdeling i rådhuskantina, sier Johannes Bellika, leder i Veteranklubben. Han har vært primus motor for samtlige av disse arrangementene. - Johannes har gjort en kjempejobb denne gangen også, sier leder Bjørn Willumsen. -Det er mye arbeid som skal gjøres i forkant av et slikt arrangement, og min gamle sjef Johannes Bellika svikter aldri, sier fagforeningslederen.


Hedersgjesten Julius Olsen ved bordenden i hyggelig selskap

Gjestene var invitert til rådhuset kl. 16.30. Arrangementet startet med at "Pita og bygutan" underholdt. Den ferske bokjendisen og Grønnegateguten og fagforbundsmedlemmen Arnold "Pita" Pettersen, flatpakken under alle juletrær i Tromsø i år, fikk liv i folket. Med hjelp av våre medlemmer Georg Høegh på keyboard/sang og Bjørn Willumsen på gitar/sang, så tok Pita folket med storm, til stående applaus fra første sang.


Fra v. Arnold "Pita" Pettersen, Georg Høegh og Bjørn Willumsen

Det er også blitt en tradisjon at kantina serverer finnbiff med hjemlagt potetstappe. Kl 17 ble maten servert i ei kantine som for anledningen hadde alle rettigheter.


Folket koste seg i rådhuskantina med rikelig av hjemlagt mat og god drikke.

Til dessert var det iskake og kaffe med cognac og Baileys. Da var det tid for den høytidelige merkeutdelingen, under ledelse av fagforeningens hovedtillitsvalgte Kerry Macallan og Kristin Arvesen, med hjelp av Bjørn Willumsen, som klarte å feste merkene på nesten alle jubilantene.

Før utdelingen holdt Willumsen en liten tale, der han takket jubilantene for at de har valgt et langt liv med medlemsskap i LO. -Det er ingen selvfølge at vi bor i et land hvor vanlige folk har en stor grad av trygghet og ikke trenger å være redd for å ikke ha råd til behandling dersom vi blir syke. Det handler om at vi bor i et land med en sterk fagbevegelse som ivaretar vanlige folks interesser, sa Willumsen. Han viste til USA, der alt for mange arbeidsfolk havner i økonomisk uføre når de blir sjuke. -Det kommer av at fagbevegelsen nesten er knust, sa Willumsen. - Sånn skal vi aldri få det her i landet, og det blir det ikke heller, så lenge vi organiserer oss for å ivareta våre egne interesser, avsluttet han.
Alle hygget seg rundt bordene. Fra v. nederst seksjonsleder Anne Grete Bakke, Georg Høegh og Arnold "Pita" Pettersen


Etter merkeutdelingen ble det allsang, ledet av fagforeningens solstråle og countrygirl fra Svarvaren, Kerry Macallan, opprinnelig fra Skottland. Bjørn og Kerry tok også en duett og framsto som lokale "Carpenters". Flott hørtes det ut!

Etter allsangen var det fotografering og sosialt samvær før arrangementet ble rundet av ca kl. 20. Alle var enige om at det var ei trivelig ettermiddagsstund i rådhuskantina.

Til Forsiden Innholdsoversikt for fagforbundet177.no Send oss e-post
Siteman CMS - KP Fagforbundet avd. 177 Tromsø © 2006-17

Topp