Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Til toppen av siden

Markeringen av de kontoransattes dag

Seksjon Kontor og Administrasjon (SKA) hadde markering av Kontoransattes Dag onsdag 27. og 28.april.2011, og her kan du få lese litt mer av hva de fant på!

 

Onsdag 27. april 2011

Først dro vi til Kroken ungdomsskole for å besøke våre sekretærer. Der overbragte vi en ostekake og strøartikler. Jentene takka og var kjempeglad for å få kake til to kaffen.
Deretter kjørte vi til Sommerlyst skole. De fikk også overbragt en kake og strøartikler. Vi ble invitert på nykokt kaffe sammen med sekretærene, enhetsleder og to inspektører. Det var utrolig hyggelig å være sammen med de. Og rett og slett kunne sette seg ned ei stund.

Videre gikk kjøreturen til Mortensnes omsorgssenter. Der traff vi på en par sekretærer som fikk en kake og strøartikler. De skulle ha kaka til to kaffen.
Tilslutt kjørte vi over til Kvaløysletta hjemmetjeneste og sykehjem. Siden det var to forskjellige arbeidsplasser så fikk de også 2 kaker pluss strøartiklene.

Før vi kjørte ut til disse plassene hadde vi klistret på en plakat som vi hadde fått fra Fagforbundet sentralt på alle kakene som vi hadde med. Dette ble for øvrig lest opp av en av inspektørene på Sommerlyst skole. Det synes vi var veldig fint og jentene satte stor pris på det.
I evalueringen etterpå ble vi enige om at dette måtte vi gjøre flere ganger, det var en utrolig flott opplevelse!


Torsdag 28. april 2011.

Siden rådhuskantina var opptatt  på onsdagen så ble markeringen av kontoransattes dag markert på torsdagen mellom kl. 13.30 - 14.30.

Det var ca. 40 personer som møtte opp. Vi hadde fått laget 3 store flotte kaker på kjøkkenet på Heracleum bo- og servicesenter. Kaffe og te hadde Marit og May Vigdis fra kantina ordnet på forhånd. Vi var noen fra styret som ordna med kakene og engangsutstyret. Oppryddingen etterpå gjorde vi også.
Alle de fremmøtte kontoransatte ble hyllet - og seksjonslederen så noe om hvorfor vi markerte denne dagen. Ellers snakka hovedtillitsvalgt om kurs for de kontoransatte og  om lønnsforhandlingene.


Da ønsker jeg dere alle sammen en riktig flott 1. mai feiring!

Til Forsiden Innholdsoversikt for fagforbundet177.no Send oss e-post
Siteman CMS - KP Fagforbundet avd. 177 Tromsø © 2006-17

Topp