Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

«« Nov - 2017 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Publisert 28.09.2006 av Administrator

MERK: Fagforbundet avd. 177 har flyttet fra Veita til Stortorget 5, 3.etg. (Inngang til høyre for tapasrestauranten-heis eller trapp videre):

Hovedtillitsvalgte:
Ingrid Lettrem Olsen 
777 91163
913 09 691

Kristin Arvesen          
777 91164
478 09710

 

Odd H. Brenneset
(sykemeldt)  
976 50829


 

Fred Magne Johansen
(Vikar for Brenneset)
777 91165
957 79600

 

Vivi J. Sandberg      
777 91166
976 50832

Leder / htv:
Bjørn Willumsen      
777 91168
959 45390

(For mailadresser og øvrige opplysnger, klikk "Fagforeningskontoret" i link på venstre side.)

Link til Facebook:
Fagforbundet avd. 177

"Nettverk mot utstøting:"
Blir du mobbet på jobben, ring kontakt-telefon 913 44456

Ansvarlig for hjemmesidene:
Bjørn Willumsen

Til toppen av siden

Da var årsmøtet unnagjort.

  (19.02.11) Da har avdelingen fått avviklet sitt årsmøte. Vi har lastet opp bilder på profilen vår på Facebook (trykk på linken for å komme til siden) og kan fortelle i grove trekk hva som skjedde.

Møtet hadde et greit oppmøte på 70-80 stykker som kom til ferdig middag etter jobb hvor vi serverte lapskausen og pølser fra Mydland. I bakgrunnen bak talerstolen og dirigentbordet kjørte den samme bildekavalkaden som ble kjørt under 100-års jubileumet med bilder fra helt tilbake fra oppstarten og frem til dags dato, med særlig mange bilder fra streiken hvor vi også hadde flinke fotografer som dokumenterte for oss.

Leder Bjørn Willumsen startet årsmøtet med å informere medlemmene om at Torgrunn gikk av med AFP 1.mai og delte ut blomster til henne. Vi ønsker alle Torgunn ei flott tid fremover.

Bjørn informerte også om hvem de hovdtillitsvalgte er og hvor lenge de har holdt på i gamet. Den som har holdt på lengst er Odd-Harald, som har vært på kontoret siden -93. Så kommer Bjørn som har vært leder siden -96. Vivi har vært med siden -97. Kerry kom inn som hovedtillitsvalgt i -06. Kristin kom fra KFO i -07. Og det nyeste tilskuddet er Ingrid som gikk inn som hovedtillitsvalgt etter Torgrunn i -10. 

Bjørn forteller også om kampen mot kuttet i uføretrygden. Nesten halvparten av Fagforbundets medlemmer går av med uføretrygd. Forslaget er ikke ferdigstilt enda og konsekvensene er ikke klarlagt, men det er klart at det er noe som vil ramme alle som idag mottar uføretrygd. I -09 berget vi hovedpunktene i den offentlige pensjonen, men hva vi oppnådde i -09 angripes nå. Fagforbundet avdeling 177 er nå den eneste fagforeninga med ei ega uføregruppe, Juniorpensjonistene. Juniorpensjonistene ble takket av Bjørn og fikk blomster for den jobben de har gjort og fortsetter å gjøre. De har deltatt på fire konferanser i år og har hatt flere stands iløpet av året, Forsvar Uføretrygden. Juniorpensjonistene takker Bjørn for at de har fått deltatt på kurs og konferanser og forteller at de har hatt underskriftskampanje og den de skal overlevere på stortinget nå i vår.

Bjørn hedret også Johannes Bellika og Einar Olsen fra Veteranklubben, som fylte/fyller 80 år nå nettopp/snart. De har begge to vært med i gamet i lang tid og tatt del i arbeidet og utfordringene som har kommet. Johannes takker for Bjørns engasjement i avdelinga og takker også avdelinga for gaven i forbindelse med 100-årsjublieumet i januar.

Anne Lise fra Aurora kino takkes for engasjementet sitt og Bjørn fortalte om hennes rolle under konkursen av Aurora kino i fjor. Bjørn fortalte også om hva som skjedde under konkursen, når de ansatte mistet pensjonen sin i -05 og rundt virksomhetsoverdragelsen. Samtlige som var en del av konkursen forlangte granskning men det har enda ikke skjedd (se beretning fra styret ved leder) og man har ikke hørt noe mer om Aurora-saken.

Etter dette gikk vi over til den formelle delen av møtet og startet med konstitueringen. Dirigenter var Torill Torgersen og Odd Harald Brenneset. Sekretærer var Astrid Johansen og Ingrid Lettrem Olsen. Dirigentene ønsket å takke Bjørn for den flotte jobben han gjør som leder og Bjørn fikk stor applaus fra salen. Det er tydelig at medlemmene våre er fornøyd og stolt av den dyktige lederen vi har!

Det var flere som var på valg i år, og den eneste endringen var endring av nestleder. Kerry ble valgt som ny nestleder av avdelingen, og vi ønsker Kerry lykke til med den oppgaven.

Beretninga fra styret: 
I desember fungerte Grete Karlsen 50% som HTV mens Kristin var sykemeldt. Jon Arne Jørstad, Stein Sivertsen og Einar Olsen (fra veteranene) hadde kommentarer/spørsmål til beretningen. Representantskap ble ikke arrangert i 2010, og Bjørn forklarte hvorfor dette ikke har blitt avholdt. I 2011 er det allerede planlagt arrangert. Offentligheten i forbindelse med Aurora-saken har blitt styrt av de tillitsvalgte og de som har vært en del av det hele. I forhold til Billetten har det vært mye skriverier i aviser o.l. og Bjørn informerer litt om situasjonen for de medlemmene vi har der nå.NHO-avtalen som er innført betyr 80.000,- ned i lønn og pensjon for de ansatte i forhold til den gamle tariffen som ble brukt. Det kom også frem at opplæring om mobbing/utfrysing har styret for lite kompetanse på, og at det er ønskelig at de tillitsvalgte får bedre opplæring i håndtering av slike situasjoner. Til dette svarer Vivi at det har får et større fokus på Fase1-opplæringen som de tillitsvalgte gjennomfører med grundigere opplæring i arbeidsmiljø og hvordan man kan jobbe mot et mer positivt arbeidsmiljø. 

Streike-beretning:
Kristin kommenterer beretninga fra streiken vår i sommer. Hun forteller at det var artig å være i streik og en spennende erfaring. Det var en utrolig opplevelse samtidig som det var veldig slitsomt. Når streiken ble avblåst 9.juni visste ALLE hvem Fagforbundet var og hva vi står for. Hun ønsker å takke alle som møtte opp og som var med å deltok på arbeidsplasser og torget. Det var en fantastisk dugnad og innsatsen fra alle var inspirerende.

Beretninga fra ungdomsutvalget:
I April hadde ungdomsutvalget et bytte av leder/ungdomstillitsvalgt når Synnøve Haldorsen byttet fagforening, og Line Therese Arvesen gikk da inn som leder mens John Nikolai Løkke Jensen tok over nestledervervet. Ungdomsutvalget har engasjerte medlemmer i utvalget som har fått flere oppgaver på ulike områder. Wibeke Bergheim har fått jobb som regionsekretær i Nei til Eu, John er med i styret der mens Line har fått verv hos Fagforbundet Troms. Ungdomsutvalget fortalte også at de gjerne vil ha inn flere friske pust i utvalget sitt for å få opp engasjementet og aktiviteten hos de unge medlemmene.

Regnskapet og budsjettet ble også gjennomgått uten de helt store overraskelsene. Vi har en trygg drift av avdelingen, med en dyktig kasserer og flinke revisorer.

Til Forsiden Innholdsoversikt for fagforbundet177.no Send oss e-post
Siteman CMS - KP Fagforbundet avd. 177 Tromsø © 2006-17

Topp