Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Til toppen av siden

Informasjon til våre medlemmer som var i streik!

Det er beklagelig å meddele følgende:


Til tross for innstendige oppfordringer fra politisk ledelse nekter rådmannen i Tromsø Kommune å samarbeide med Fagforbundet om trekklistene slik at korrekt streikebidrag kan utbetales fra vår side samtidig som lønnstrekket foretas den 12.juli.

De som den 12.7 opplever at de er blitt trukket feilaktig, må straks ta kontakt med arbeidsgiver.

For at ingen av våre medlemmer skal få økonomiske problemer etter streiken, eller at ferien skal bli ødelagt, så utbetaler Fagforbundet streikebidrag til hver enkelt via lønnskonto den 12.7. Streikebidraget består av 70 % av brutto regulativlønn, basert på lønnsslippen hver enkelt av dere har levert til oss for mai måned. For de fleste av de streikende vil dette utgjøre hele eller mesteparten av streikebidraget hver enkelt har krav på.

Men for å kunne beregne og etterbetale eksakt beløp til hver enkelt, så må fagforeningen få inn kopi av lønnsslippene for juli måned, der arbeidsgivers bruttotrekk framkommer. Disse kan mailes til oss, eller sendes i post til Fagforbundet, Rådhuset, 9299 Tromsø, eller leveres til vårt fagforeningskontor på Amfi Veita, 6 etg.

Til Forsiden Innholdsoversikt for fagforbundet177.no Send oss e-post
Siteman CMS - KP Fagforbundet avd. 177 Tromsø © 2006-17

Topp