Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Til toppen av siden

Det blå utstillingsvinduet

Publisert 13.06.2012 av Administrator

Ungdomstillitvalgt Line Therese Arvesen blogger for Fagbladet og har blogget om det blå utstillingsvinduet. Les innlegget her, eller på Fagbloggen.

Les mer »

Resultater etter streiken

Publisert 06.06.2012 av Administrator

Resultatene fra streiken er klare. Her er ei oppsummering av KS-oppgjøret. Legg spesielt merke til at de lokale tilleggene de siste to år, samt kompetansetillegget fra 08 skal "flyte oppå", og komme i tillegg til ny minstelønn. DETTE ER ET GJENNOMBRUDD FOR LANGVARIG FAGLIG ARBEID FRA MANGE HOLD, OGSÅ VÅR FAGFORENING.

De siste dagers hendelser

Publisert 23.07.2011 av Administrator

(23.07.11)
Fagforbundet avd. 177 Tromsø Kommune ønsker å gi all sin sympati og kondolanser til alle de berørte av katastrofen. De som sitter livredde og skrekkslagne igjen og de som er pårørende til redde, skadede og drepte fra både Utøya og regjeringskvartalet.

Les mer »

Stavern 2011

Publisert 19.06.2011 av Administrator

(19.06.11) Ungdomsutvalget ved ungdomstillitsvalgt Line Therese Arvesen og nestleder John Nikolai Løkke Jensen deltok på årets ungdomskonferanse i Stavern, bedre kjent som bare Stavern. Her kommer deres rapport fra oppholdet der!

Les mer »

Én dag er ikke nok..

Publisert 07.03.2011 av Administrator

Én dag er ikke nok

8. mars er den internasjonale kvinnedagen, en dag hvor det settes fokus på kampen for likestilling og kvinnefrigjøring. Det er bra.
Men det holder ikke med én symbolsk dagsmarkering for å få til en positiv utvikling i forhold til den urettferdigheten som fortsatt eksisterer mellom kjønnene. Her er det nødvendig med kontinuerlig jobbing, året rundt.

Les mer »

Årets 1.mai-tog!

Publisert 24.02.2011 av Administrator

(24.02.11) Bli med på årets 1.mai-tog!

Les mer »

Da var årsmøtet unnagjort.

Publisert 19.02.2011 av Administrator

 (19.02.11) Da har avdelingen fått avviklet sitt årsmøte. Vi har lastet opp bilder på profilen vår på Facebook (trykk på linken for å komme til siden) og kan fortelle i grove trekk hva som skjedde.

Les mer »

Minstelønn til arbeidsretten

Publisert 25.08.2010 av Administrator

(25.08.10)
Det er fortsatt uenighet mellom partene i kommuneoppgjøret om virkningsdatoen for en del av lønnsoppgjøret. Tvistemøtet onsdag 11.august ga ikke noe resultat og saken må nå løses av arbeidsretten.

Les mer »

Informasjon til våre medlemmer som var i streik!

Publisert 02.07.2010 av Administrator

Det er beklagelig å meddele følgende:

Til tross for innstendige oppfordringer fra politisk ledelse nekter rådmannen i Tromsø Kommune å samarbeide med Fagforbundet om trekklistene slik at korrekt streikebidrag kan utbetales fra vår side samtidig som lønnstrekket foretas den 12.juli.

Les mer »

Uravstemning tariffoppgjøret 2010. Frist for svar: 28/6!

Publisert 22.06.2010 av Administrator

Fagforbundets medlemmer mottar i disse dager en meget viktig konvolutt fra forbundet. Riksmeklingsmannens forslag til løsning i tariffoppgjøret 2010 skal til uravstemning hos våre medlemmer.

Les mer »

Streikebidrag - VIKTIG!

Publisert 16.06.2010 av Administrator

Fagforbundet har fått opplyst fra arbeidsgiver i dag at streiketrekk blir foretatt på juli lønn den 12/7.
Det haster derfor med å sende inn kopi av lønnsslipp og kontoinformasjon. Tillitsvalgte har fått denne informasjonen tidligere og vi har mottatt fra en del av de streikende. Men fortsatt gjenstår svært mange og vi oppfordrer til at de som var i streik og som ikke har sendt inn informasjon til oss gjør dette snarest. Dette er viktig for at vi skal rekke å få streikebidraget klart til utbetaling på det tidspunktet trekk for streik foretas.

Les mer om hva vi trenger!

Les mer »

Bilder fra Tirsdag, 09.06.10

Resultatet i tall

Publisert 09.06.2010 av Administrator

(09.06.10)

Resultatet etter streiken er klart, og legges ut i tall her på nettsidene våre.

Les mer »

Streiken er slutt!

Publisert 09.06.2010 av Administrator

 

Streiken i kommunal sektor ble avsluttet i dag.

Riksmeklingsmannen kunngjorde på en pressekonferanse kl 14 i dag at partene var blitt enige om en skisse. Den snart to uker lange streiken i kommunene er dermed avsluttet. Ansatte skal tilbake på jobb så snart det lar seg gjøre. For noen innebærer dette at de stiller på jobb allerede i ettermiddag. Alle streikende skal da være på jobb som normalt fra og med i morgen torsdag 10/6.

Fagforbundets leder Jan Davidsen kunngjorde på pressekonferansen at han var fornøyd med at vi har oppnådd et akseptabelt resultat for kommunal sektor. 

Skissen fra riksmeklingsmannen vil nå bli nøye gjennomgått og detaljert informasjon om resultatet vil bli lagt ut på nettsidene så raskt som mulig. 

Fagforbundet Tromsø kommune vil takke alle streikende for en fantastisk innsats gjennom den snart to uker lange konflikten. En utrolig streikevilje og engasjement har gjort at vi har greid å gjennomføre vellykket streik. Tusen takk til dere alle! 

Stor streikemarkering! (Møteplikt!)

Publisert 08.06.2010 av Administrator

(08.06.10)

På lik linje med fredagen samles vi til en stor streikemarkering utenfor Rådhuset imorgen, onsdag 9.juni kl. 13:00, hvor alle har møteplikt!

Les mer »

Informasjon om meklingen som foregår sentralt

Publisert 08.06.2010 av Administrator

(08.06.10)

Ingen løsning på konflikten i kveld.
Etter det vi kjenner til har det vært møter sentralt i dag med sikte på å finne ei løsning på den halvannen ukes lange streiken. Nå i kveld, tirsdag, foreligger fortsatt ingen løsning og streiken i Tromsø kommune fortsetter selvsagt med full styrke også i morgen onsdag. Fagforbundet vil informere de streikende så snart vi får signaler fra sentralt hold om hva som skjer.

 

Streiken fortsetter!

Publisert 08.06.2010 av Administrator

Streiken fortsetter inntil det blir en avklaring. Fagforbundet kommenterer ikke spekulasjonene i media om utviklingen i kommunestreiken. Nettsidene blir oppdatert når vi har noe å melde.


Les mer »

Bilder fra Mandag, 07.06.10

Fortsatt ingen løsning på konflikten. Streiken fortsetter !

Publisert 08.06.2010 av Administrator

( 8/6-10 )

Nå kl. 07.30 er det fortsatt ingen løsning på streiken i kommunal sektor. Seint i går kveld meldte nyhetssendinger at meklingsmann Dag Nafstad var ankommet Oslo og ville legge frem en skisse til løsning i løpet av natten.

Det ser ut for å trekke ut i tid også dette og streiken fortsetter også i dag. Vi oppdaterer siden og melder til tillitsvalgte dersom det skulle komme til enighet i løpet av dagen.

Pressemelding ang. streikebryteri

Publisert 07.06.2010 av Administrator

(07.06.10)

Hovedtillitsvalgt Odd Harald Brenneset oversendte i helga ei pressemelding ang. streikebryteri som foregår i kommunen.

Les mer »

Appell fra fellesmøtet 4.juni

Publisert 06.06.2010 av Administrator

(06.06.10)

Fagforbundet sin appell legges her ut på nett slik at alle kan få lese streikeleder Kristin Arvesen sin motiverende peptalk til de streikende!

Les mer »

Streikeaften på Driv med Jan Davidsen

Publisert 03.06.2010 av Administrator

(03.06.10)

Onsdag kveld arrangerte Fagforbundet streikeaften på DRIV hvor vi fikk besøk av "sjefen sjøl" forbundsleder Jan Davidsen.

Les mer »

Stort streikemøte fredag!

Publisert 03.06.2010 av Administrator

(03/6-10)

2400 streikende samles i Tromsø sentrum!

Fredag 4/6 kl. 12.00 skal alle de vel 2400 streikende samles ved Rådhuset for å markere at ei meget vellykket streikeuke er over.

Alle organisasjoner i streik fra LO-Kommune, Unio og YS samles for å komme med appeller, ha litt allsang og motivere til ei ny streikeuke fra mandag. Vi vil at alle våre streikende i Fagforbundet møtes der til ei STOR MARKERING av makta bak kravene.

Fagforbundets og LO-k sine øvrige medlemmer i streik møter forøvrig til felles informasjon ved LO-teltet kl 11 hvor vi i samla flokk skal møte de andre streikende ved Rådhuset kl 12.

Streikemøte på Driv idag!

Publisert 02.06.2010 av Administrator

(02.06.10) Til dagens opptrapping av streiken, til Fase 2, ble alle de berørte medlemmene hos Fagforbundet, Fellesorganisasjonen og Skolenes Landsforbund invitert til informasjonsmøte på Driv idag kl. 10. Oppmøtet var stort og vi fylte både kaia med streikeklare kamerater på tur inn.

Les mer »

Streikemøte på DRIV onsdag 2/6 kl. 10.

Publisert 01.06.2010 av Administrator

( 1/6-10)

 

Streikende innkalles til streikemøte på DRIV onsdag kl 10.

Onsdag 2/6 går ytterligere 520 Fagforbundsmedlemmer i kommunen ut i streik!

Alle de streikende, både de nye og de som allerede har streika noen dager, skal møte på DRIV kl 10.00 i morgen for å få informasjon. Vi minner om at det er MØTEPLIKT!

Alle streikende , som ikke er på streikevakt på det tidspunkt, skal også møte ved teltet på Torget kl 13 i morgen. MØTEPLIKT!  

Minner også om arr. på DRIV om kvelden hvor vi får besøk av Jan Davidsen, leder i Fagforbundet.

"Breaking news"-kveld med Jan Davidsen på Driv!

Publisert 01.06.2010 av Administrator

(01.06.10)

LO Kommune inviterer til åpent møte på "Driv"
onsdag 2.6 fra kl. 19.00.
"Breaking News" v / Jan Davidsen, leder av Fagforbundet og forhandlingsleder for LO Kommune.

Vi treffes på "Driv" onsdag, uansett hva som skjer sentralt.
Appeller - allsang - rock & roll.
Fagforbundets eget husband "The good old boys" spiller opp!!
Åpent for alle
Gratis inngang.

 

Derfor ble det streik:
"Tilbudet" fra KS var en rein provokasjon.
- Prosenttillegg er usosiale og øker forskjellene kraftig
- Minstelønnstilbud i staten kr 8.500: I kommunene kr 2.700.
- Likelønnspott på 1 milliard til lokal fordeling er kun et forskudd på neste hovedtariffoppgjør, da disse tilleggene "spises opp".

- Vi er nå i en streik som er et resultat av et uholdbart og useriøst tilbud fra KS, sier streikeleder Kristin Arvesen i Fagforbundet Tromsø kommune.

-Vi ønsket ikke denne streiken, og vi hadde et stort håp om at det ordnet seg etter at partene i staten ble enige. Når KS har lagt seg på en provokasjonslinje overfor de kommunalt ansatte, så var vi nødt til å svare. Vi er i etterkant rystet over KS-direktørens systematiske feilinformasjon i media. Det er et faktum at laveste lønnstilbud i staten er på kr. 8.500, mens laveste tilbud KS kom med til oss lå på kr. 2.700. Det er et faktum at KS kun tilbød urettferdige og usosial prosenttillegg, og det er et faktum at de tilbød en alt for liten lokal likelønnspott som blir oppspist i neste tariffoppgjør, sier Arvesen.

- Det skal bli veldig interessant å få "breaking news" fra Jan Davidsen sjøl i Tromsø på onsdag, sier hun. Den lokale streikegeneralen sier til slutt at alle interesserte er hjertelig velkommen til en helaften på Driv fra onsdag kl. 19.00, under parolen "Fagforbundet krever lik behandling og lik lønn!"

(tekst og bilde:fagforbundet.no)

Opptrapping av streiken.

Publisert 30.05.2010 av Administrator

(30/5-10)

Fagforbundet Tromsø kommune trapper opp streiken onsdag 2.juni.

Fredag 28/5 varslet  Fagforbundet Tromsø kommune opptrapping av streiken fra arbeidstidens begynnelse onsdag 2.juni. Ytterligere 520 ansatte i kommunen, 8 i Tromsø Havn og 2 i Tromsø parkering går da ut i streik.

Opptrapping av streiken vil ramme barnehager, skoler og SFO hvor Fagforbundet tar ut assistenter og fagarbeidere i streik. I tillegg har vi varslet ut renholdere og vaktmestre i denne fasen, samt ansatte i Kultur og idrett.

Streiken går nå inn i sin andre uke og det vil etterhvert bli en del merkbare konsekvenser, men fortsatt synes streikeviljen å være på topp og kravene like aktuelle som da streiken trådte i kraft. 

Streik pågår!

Publisert 28.05.2010 av Administrator

(28/5-10)

Fagforbundet i Tromsø kommune er nå i streik!

 

I dag fredag 28/5-10 ble første fase av streik i kommunal sektor iverksatt. Første dag av streiken kan oppsummeres som VELLYKKET! Takket være et stort og flott engasjement fra de streikende som møtte opp til informasjonsmøte på Verdensteateret i dag tidlig og deretter har støttet helhjertet opp om streiken i dag! Og ikke minst de mange tillitsvalgte som tok ansvar fra første stund og sørget for at gjennomføringen har være vellykket.

 

Hvorfor er Fagforbundet i streik?

Fagforbundet krever at alle arbeidstakerne skal få et likt kronetillegg og økt minstelønn. Ingen arbeidstakere med full ansiennitet skal tjene mindre enn 320.000,- pr år. Vi krever også økte ulempetillegg for våre medlemmer. Videre har årets oppgjør en klar og tydelig likelønnsprofil.

Tilbudet fra KS.

KS som arbeidsgivermotpart mente at vi som kommunalt ansatte skulle slå oss til ro med et tilbud på generellt tillegg som for de lavtlønnte tilsvarte vel 2700,- kr. KS mener at vi måtte være fornøyd med det siden Statsoppgjøret ga et generellt tillegg, men for de stasansatte et tillegg som starter på 8500,- kr!! "LIKELØNNSMILLIARDEN" som KS la på bordet vil manga av våre grupper aldri få noen del av, da KS la opp til at denne skulle fordeles lokalt! Hvem vil vinne mest på en slik løsning? Ikke alle de lavtlønnte som vi organiserer i Fagforbundet.  DERFOR STREIKER VI!

Fagforbundet i Tromsø kommune er i streik fra fredag 28/5 !!

Publisert 27.05.2010 av Administrator

(27/5-10)

Litt før kl. 14.00 ble det gitt beskjed fra Fagforbundet sentralt at meklingen i kommunal sektor ikke førte frem og vi er i streik fra og med i morgen fredag 28/5 ved arbeidstidens begynnelse.

Vi viser til tidligere utsendte informasjon vedr. streikevarsel for våre medlemmer og gjør oppmerksom på at alle streikende medlemmer møter på Verdensteateret fredag 28/5 kl. 09.00.

Grunnlaget for streik er at LO-kommune ikke fant å kunne godta tilbudet som ble skissert på kvinne- og likelønn. Oppgjøret i Staten ble det enighet om i formiddag, også på kvinnelønnspott, men LO-kommune har altså funnet ut at tilbudet ikke var godt nok. Vi vil oppdatere nettsida her med ytterligere info om streikegrunnlaget og vi vil gi en mer detaljert informasjon om dette i møtet med de streikende i morgen.

Mekling pågår!

Publisert 26.05.2010 av Administrator

(26.05.10) Tariffoppgjøret i kommunal sektor går nå inn i sin mest intensive fase. Mekling pågår og skal være avsluttet innen midnatt 26/5. Dersom partene ikke kommer til enighet, kan Fagforbundet Tromsø kommune være i streik med over 300 medlemmer fra i morgen tidlig. Mens mekling pågår sendes det ut lite informasjon og medlemmer som er tatt ut i streik bes følge med på nyheter utover kvelden og i morgen tidlig.

Fagforbundet varsler streik!

Publisert 25.05.2010 av Administrator

(25.05.10) Fagforbundet Tromsø kommune varsler streik!

Torsdag morgen 27/5 kan offentlig sektor være i streik dersom meklingen for flere tusen offentlig ansatte ikke fører frem.
Fagforbundet i Tromsø kommune leverte fredag varsel om plassfratredelse for 319 medlemmer i Tromsø kommune og 10 medlemmer i Tromsø havn. Varslet omfatter i første omgang administrative stillinger innafor alle områder, Vann og avløp, Eiendom og Fagrent, Brann og redning og flere andre områder. I løpet av tirsdag og onsdag vil de som er tatt ut i fase 1 av en evt. streik bli varslet fra oss, sier Kristin Arvesen, streikeleder i avd 177.
En streik vil bli iverksatt fra tidligst arbeidstidens begynnelse torsdag morgen, men vi vet at mekling kan foregå på overtid så medlemmene oppfordres til å følge med på nyhetene utover kvelden 26/5.
I tilfelle streik, vil Fagforbundet ha streikekafe på Verdensteateret fra torsdag morgen 27/5 og dersom en streik er et faktum da oppfordres de streikende å møte opp der for å få informasjon.

Streikekomiteen vil være i beredskap på Fagforbundets kontor i Veitasenteret 6.etg daglig fra og med tirsdag 25/5.

2006 | August - Oktober

Roar Dons er ''byens største skatteyter'', sier lokalavisene. Det er ikke sant. Dons betalte under 0,8% i inntektsskatt i fjor av ei inntekt på 59 mill. kr. Dvs mindre enn 500.000 kr, og langt fra de 16,7 mill. kr. han figurerer med på skattelista

07.10.2006

(7.10.06) -Mange undres på hvor alle millionene som rikfolket betaler inn i skatt blir av. For vi ser jo ikke noe igjen av dem i form av bedre veier, eldreomsorg og sykehus osv. Faktum er at de blir aldri betalt inn. Disse millionene figurerer bare som fiktive tall på skattelistene, og representerer selve svikten i det offentlige inntektsgrunnlaget, sier leder i Fagforbundet i Tromsø, som karakteriserer det hele som et gigantisk folkebedrag,

Av Bjørn Willumsen
De framlagte skattelistene bløffer folk flest, og vi har til gode å se journalister skrive korrekt om dette helt sentrale forholdet angående finansieringen av velferdsstaten, og utviklingen mot ekstreme forskjeller mellom folk. Personer som Roar Dons utnytter selvfølgelig et lovverk som med åpne øyne tillater skattetriksing. Et eks. I fjor tok Roar Dons ut 58 millioner kr. i skattefritt utbytte fra selskapet han eier. Årsaken: Fra nyåret 2006 ble det innført en lenge varslet utbytteskatt på 28 %. Politikerne hadde varslet denne to år tidligere, slik at kapitaleierne skulle få god tid til skatteplanlegging - dvs å unngå beskatning. Dette var vellykket. Økonomiprofessor Ole Gjems Onstad har anslått at en normalt oppegående eier i et veldrevet aksjeselskap ikke trenger å betale skatt igjen før år 2020. Ikke Roar Dons heller. Om han noen gang trenger å betale skatt igjen. For han satte pengene inn som aksjekapital og lån i sitt eget selskap. Så lenge han lever kan han og familien leve skattefritt av disse 58 millionene. I tillegg kan han via skattelista stå fram som en solid bidragsyter til fellesskapet, mens han i realiteten lever i et skatteparadis som folk flest bare kan drømme om. Årsaken er at skatteloven er skrevet slik at han på papiret betaler 28% skatt av disse 58 millionene. Og skatteloven er skrevet slik at disse skal presenteres som betalt skatt i skattelisten, sjøl om han ikke betaler ett eneste øre i skatt av disse pengene. Dette folkebedraget er godtatt av flertallet på Stortinget, med Høyre og Frp i spissen. Også AP har sine svin på skogen i denne saken, men partiet har nå snudd og gått inn for reell utbytteskatt. Men det var først fra siste årsskifte. Dermed står Dons nå fram som byens største skatteyter i fjor, med 16,7 millioner kr i skattetrekk. De faktiske forhold er at han betalte under 0,8 % i inntektsskatt av ei inntekt i fjor på nesten 59 millioner kr!


Roar Dons ville vært søkkrik, også om han hadde betalt skatten han figurerer med på skattelisten. Men det trenger han ikke å gjøre


Det samme gjelder de fleste aksje- og kapitaleiere som i disse dager figurerer øverst på listene over store skatteytere i kommunene. For de fleste er skattetallene fiktive. Den relle inntektsskatten til mesteparten av disse ligger under 2 %. Dette lille, rike landet er blitt et skatteparadis for folk med penger. Skattelistene bløffer, det offentlige forfaller og forskjellene øker dramatisk mellom fåtallet av kapitaleiere og alle oss andre.

Pga av den lenge varslete innføringen av utbytteskatt fra siste årsskifte, ble gigantiske 200 milliarder tatt ut i skattefritt utbytte i fjor av skatteengstelige aksjonærer, etter at rekordsummer også ble tatt ut skattefritt året før. På landets skattelister presenteres det i disse dager rundt om i kommunene som om disse milliardene er blitt skattlagt med 28 %, mens realiteten er at den lille pengeeliten får putte også disse 56 milliardene i egen lomme. Det er ufattelig mye penger. 56 tusen millioner kroner, som kunne finansiert sykehus, veier, og alle andre deler av fellesskapet og infrastrukturen her i landet, går i lomma på de som har mest fra før. Hørte vi sentralbanksjefen ytre seg om fare for renteøkning og opphetet privat forbruk blant den søkkrike pengeeliten som lever i et skatteparadis her i landet, på toppen av et skamløst privat forbruk? Niks. I blårussens verden er det kun offentlig forbruk og midler brukt på fellesskapet som er farlig, og der har de rikeste sluppet å bidra med noe som helst, inntil siste årsskifte. Og som Gjems Onstad har påvist, så går det tiår før de fleste av dem trenger å tenke på skatt av inntekter til personlig forbruk.

Artikkel fra bladet "Tromsø" 16.12.05, der det framkommer at Dons like før jul i fjor tok ut 58 millioner kr i utbytte, for å spare 16 millioner i skatt. Det er disse 16,2 millionene som nå kommer fram i skattelisten som betalt skatt, sjøl om kemneren aldri har sett, eller vil komme til å få se, et eneste øre av disse pengene. Sånn blir de rikeste store skattebetalere på papiret, mens de i virkeligheten ikke betaler mer skatt enn de sjøl ønsker å betale. Og det beløpet ligger for det meste i størrelsesorden under 2 %, viser undersøkelser. Hvis de i det hele tatt ønsker å bidra. Mange av pengematadorene gjør ikke det. De lever godt med skattebløffen, og soler seg i glansen av denne. Uten overhodet å bidra til fellesskapet.

I en artikkel i "Nordlys" 7.10.06 figurerer Roar Dons som den som betaler mest skatt i Tromsø, mens han i realiteten ikke betaler annet enn promiller av inntekten sin i skatt. Det samme gjelder alle de andre på lista som har inntekter av aksjeutbytte. Dvs de aller fleste på denne lista. Er det noen som lurer på hvorfor veier og skoler og offentlige bygg forfaller, og hvor pengene er blitt av? De er gått til privat forbruk blant de rikeste i dette landet, etter at de først er blitt presentert som betalte skattepenger, blant annet gjennom slike lister som denne i Nordlys. Vi registrerer at Dons og andre "store" skattytere som blir intervjuet aldri nevner at skattetallene de noteres for ikke er reelle. Det er verre å forstå at ikke oppegående journalister tar opp disse grunnleggende forholdene. Nekter de å tro at systemet fungerer slik som beskrevet over? Er de redd for å støte sine største annonsører? Eller hva?


Sluttord: Det begynte i høst å gå rykter om at regjeringen i statsbudsjettet ville foreslå 28 % beskatning ved uttak av de hundrevis av milliarder utbyttekapital som de siste årene er blitt plassert som aksjer og lån i kapitaleiernes selskaper, med tanke på seinere personlig, skattefritt forbruk. Pengefolk over hele landet fikk panikk, og flyttet pengene inn i nye selskaper. Røkke flyttet halvannen milliard, til bruk for familien, som han sa til VG 6 oktober. Bladet "Tromsø"  forteller i en artikkel av Peter Reinholdsen den 7 oktober at også de lokale pengefolkene reagerte på ryktet. "I ren skattepanikk flyttet byens rikinger flere hundre millioner de siste ukene - alt basert på et rykte som ikke slo til." Ære - moral - anstendighet - solidaritet - samfunnsansvar? Glem disse fremmedordene. I dag er det kun grådighet og egoisme som teller i de kretsene... Bare spør de ansatte på Tromsbuss om deres tidligere styreformann og hans opptreden i forbindelse med at selskapet ble privatisert. Gjett hvem??...

Les mer om Tromsbuss-skandalen og opptredenen fra Roar Dons, Herman Kristoffersen & co.

Til Forsiden Innholdsoversikt for fagforbundet177.no Send oss e-post
Siteman CMS - KP Fagforbundet avd. 177 Tromsø © 2006-17

Topp